Para je tako nežna, da bodo v večerji ostali tudi vitamini.
Pri kuhanju na blagi pari zelenjava ostane hrustljava, perutnina in ribe pa mehke in sočne. Jedi, kuhane na vroči pari, ohranijo vitamine in minerale ter njihov poln naraven okus. Tako vam ni treba pretiravati z dodatnimi začimbami in pri kuhanju lahko porabite veliko manj soli. Kuhate lahko na pari brez dodajanja olja ali drugih maščob.
Zunaj hrustljava, znotraj sočna.
Z dodajanjem ravno pravšnje količine pare, ko jo potrebujete, funkcija Added Steam daje vaši hrani okusno teksturo, tako znotraj kot zunaj. Funkcija je odlična za peko kruha, ki bo imel čudovito hrustljavo skorjico in mehko notranjost. Za vrhunske rezultate ga lahko uporabite tudi pri peki mesa ali zelenjave in pogrevanju hrane. Preprosto napolnite rezervoar za vodo in vaša pečica bo naredila ostalo.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.